Jente (17) forsøkt voldtatt på Hovefestivalen

To menn skal ha dratt henne over ende, slått henne og forsøkt å kle av henne klærne. En annen kvinne (20) ble dratt inn i et telt og befølt av en 17 år gammel gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ARENDAL/OSLO (Dagbladet): En 17 år gammel jente ble i 0.30-tida i natt forsøkt voldtatt av to menn på Hovefestivalen.

Ønsker tips Jenta skal ha blitt dratt over ende, slått til og forsøkt avkledd. Men kvinnen gjorde motstand og kom seg unna.

- Vi har tatt hånd om jenta og gjort undersøkelser av henne. Det er satt i gang etterforskning og vi skal gå i gang med avhør i løpet av dagen. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, men vi ønsker tips i saken, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Voldtektsforsøket skal ha skjedd utenfor teltområdet.

Dratt inn i teltet I 2.30-3.00-tida ble en 20 år gammel kvinne dratt inn i et telt av en 17-åring, som befølte henne over hele kroppen.

- Han sitter i politiets varetekt i Arendal og skal avhøres i dag, så får vi se hva han har å si, sier Lieng.

Fyrverkeri i lavo I tillegg til de to overgrepssakene fikk politiet melding i 01.26-tida om at noen hadde avfyrt fyrverkeri inne i en lavo midt i campen.

- Brannen startet ved at noen brukte fyrverkeri inne i lavoen, men dette ble raskt slukket med pulverapperat og lokalt brannvakt med vann. Det var ingen personskade og fikk begrenset brannen til dette ene teltet.