Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (17) forsøkt voldtatt på Hovefestivalen

To menn skal ha dratt henne over ende, slått henne og forsøkt å kle av henne klærne. En annen kvinne (20) ble dratt inn i et telt og befølt av en 17 år gammel gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ARENDAL/OSLO (Dagbladet): En 17 år gammel jente ble i 0.30-tida i natt forsøkt voldtatt av to menn på Hovefestivalen.

Ønsker tips Jenta skal ha blitt dratt over ende, slått til og forsøkt avkledd. Men kvinnen gjorde motstand og kom seg unna.

- Vi har tatt hånd om jenta og gjort undersøkelser av henne. Det er satt i gang etterforskning og vi skal gå i gang med avhør i løpet av dagen. Det er foreløpig ingen mistenkte i saken, men vi ønsker tips i saken, sier operasjonsleder Gunn Lieng ved Agder politidistrikt til Dagbladet.

Voldtektsforsøket skal ha skjedd utenfor teltområdet.

Dratt inn i teltet I 2.30-3.00-tida ble en 20 år gammel kvinne dratt inn i et telt av en 17-åring, som befølte henne over hele kroppen.

- Han sitter i politiets varetekt i Arendal og skal avhøres i dag, så får vi se hva han har å si, sier Lieng.

Fyrverkeri i lavo I tillegg til de to overgrepssakene fikk politiet melding i 01.26-tida om at noen hadde avfyrt fyrverkeri inne i en lavo midt i campen.

- Brannen startet ved at noen brukte fyrverkeri inne i lavoen, men dette ble raskt slukket med pulverapperat og lokalt brannvakt med vann. Det var ingen personskade og fikk begrenset brannen til dette ene teltet.