Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (17) funnet død i Nittedal

Politiet opplyser at det er snakk om et mistenkelig dødsfall. To jevnaldrende gutter var tilstede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): I går ettermiddag ble en 17 år gammel jente funnet død i en leilighet på Hagan i Nittedal.

Politiet har satt i gang etterforskning, og opplyser at det er et mistenkelig dødsfall. Til Dagbladet sier lensmann Bjørn Bratteng i Nittedal at det ikke er snakk om noe drap.

- Jenta er sendt til obduksjon, og vi er akkurat kommet i gang med etterforskningen. Så langt kan vi ikke si mer enn at det er et mistenkelig dødsfall, opplyser politioverbetjent Geir Bakk Anthonsen til lokalavisa varingen.no.

Nittedal-lensmann Bjørn Bratteng opplyser at det var ytterligere to personer i leiligheten da politiet ankom stedet. Ifølge Romerikes Blad skal det være snakk om to jevnaldrende gutter på 17 og 18 år.

Bratteng sier til avisa at det ikke er noen mistenkte i saken, men at det er naturlig å etterforske en sak når en ung jente dør.

Lensmann Bratteng sier til Dagbladet at de to guttene er mistenkt for bruk av narkotika.

- Vi har avhørt de to guttene om hva de har gjort der. Ingen hadde registrert bostedsadresse, men den 17 år gamle gutten skal ha hatt tilholdssted på adressen en periode. Den avdøde og 18 år gamle gutten var på besøk.

- Hvilken befatning hadde avdøde og de to guttene?

- Dette var personer som kjente hverandre, sier Bratteng.

Den 17 år gamle jenta ble obdusert i dag, og utfra de foreløpige svarene kan ikke politiet konkludere rundt dødsårsaken. De endelige svarene er klare om fem til seks uker, opplyser Bratteng.

Pårørende av den avdøde ble varslet i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media