Jente (17) funnet hengt i et tre

Svensk politi har startet drapsetterforskning.

FUNNET HENGT I TRE: Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en 17 år gammel jente i går morges ble funnet hengt i et tre ved en skole i nærheten av sitt hjem i Skärholmen i Stockholm.  Foto: Gunnar Seijbold/Expressen
FUNNET HENGT I TRE: Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at en 17 år gammel jente i går morges ble funnet hengt i et tre ved en skole i nærheten av sitt hjem i Skärholmen i Stockholm. Foto: Gunnar Seijbold/Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SKÄRHOLMEN/OSLO (Expressen/Dagbladet): En 17 år gammel jente ble i går morges funnet hengt i et tre ved en skole i nærheten av sitt hjem i Skärholmen i Stockholm.

Nå har politiet startet drapsetterforksning, melder den svenske avisa Expressen.

Det var en turgående som hadde funnet den unge kvinnen hengende fra et tau i et skogsparti i går morges.

Innledningsvis trodde man det dreide seg om et selvmord, men etter nærmere etterforskning har man i dag startet drapsetterforskning fordi man mistenker at noen har drept henne - og deretter fått det til å se ut som et selvmord.

- Det finnes omstendigheter som gjør at vi antar at det ligger noe kriminelt bak, sier en av etterforskerne til Aftonbladet.

Også opplysninger jentas venninner har skrevet på sosiale medier har fattet politiets oppmerksomhet.

- Det har vært mye spekulasjoner blant kompisene hennes på nettet. Det finnes spørsmål, og da må vi prøve å få svar på dem, sier stasjonssjef Linda Feldt til Expressen.

Ifølge svensk politi er det uvanlig at jenter i denne alderen henger seg selv, og at det også er en omstendighet som gjør at politiet mistenker at det kan foreligge noe kriminelt bak dødsfallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer