Jente (17) hadde med seg telefon under voldtekt i bil

Kan gi politiet viktige spor.

SANDARVEIEN: Jenta gikk langs Sandarveien da en bil kom bort til henne og hun ble dratt inn i bilen før hun ble voldtatt. Ifølge politiets beskrivelser skjedde bortføringen nesten ved bilen i bildet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto
SANDARVEIEN: Jenta gikk langs Sandarveien da en bil kom bort til henne og hun ble dratt inn i bilen før hun ble voldtatt. Ifølge politiets beskrivelser skjedde bortføringen nesten ved bilen i bildet. Foto: Lasse Ljung / Nyhetsfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ei 17 år gammel jente som skal ha blitt dratt inn i en bil og voldtatt i Sandefjord i går, har i ettermiddag forklart seg nærmere om hendelsen i et avhør med politiet.

Ifølge 17-åringens forklaring ble hun voldtatt av en mann baksetet av bilen mens en annen mann kjørte bilen.

Hun har forklart at hun ble kjørt rundt i en times tid før hun ble satt av på nesten samme sted som hun ble bortført fra; i Sandarveien i Sandefjord. Den unge jenta vet ikke selv hvor hun ble kjørt, men politiet har sikret seg mobiltelefonen hennes som kan bli et viktig spor for å kartlegge bilens bevegelser.

Telefonen var med - Hun har hatt med seg telefonen da dette skjedde. Den skal vi nå undersøke. Ved å se hvilke basestasjoner den er koblet opp mot, kan den kanskje gi svar på hvor bilen har kjørt, sier politiadvokat i Vestfold politidistrikt Lise Dalhaug til Dagbladet.

Bilen hun ble bortført i har hun beskrevet som en vanlig mørk personbil med sotede ruter bak.

- Hun har ikke en klar beskrivelse av bilen utover dette. Vi ser på om det er mulig å hente inn bilder fra overvåkingskameraer i området, men det er litt vanskelig før vi vet hvor bilen har kjørt, opplyser Dalhaug.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer