Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (17) i koma - mann siktet for påkjørsel i Skien

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en 17-år gammel jente ble påkjørt og forlatt i Skien forrige fredag. Jenta ligger i koma etter påkjørselen.

- I natt var det en utvikling i saken. Da pågrep vi én person som vi har siktet for uaktsom kroppsskade, sier politiadvokat Guro Siljan i Sør-Øst politidistrikt til Telemarksavisa.

Ifølge avisen er mannen 44 år og fra Oslo. Han ble pågrepet i Skien og er domfelt en rekke ganger tidligere, og siktet for flere forhold den siste tiden. 44-åringen vil sannsynligvis bli avhørt torsdag og det planlegges varetektsfengsling fredag.

- Vi mener vi har flere bevis som gjør at vi kan knytte ham til saken. Det er både videoovervåking, basestasjonssøk og vitneobservasjoner som gjør at vi mener det er skjellig grunn til å mistenke 44-åringen som i natt ble pågrepet, sier Siljan.

17-åringen som ble funnet delvis ute i veibanen, på Borgestad i Skien ved 7-tiden fredag morgen. Politiet opplyser at jentas tilstand er alvorlig og at hun ligger i koma.

NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media