Jente (17) knivstukket og drept på asylmottak i Sunndal

18-åring pågrepet av politiet.

SUNNDAL ASYLMOTTAK:  Ambulansepersonell skimtes i inngangen til asylmottaket i Sunndal, der en 17 år gammel jente ble drept torsdag kveld.
SUNNDAL ASYLMOTTAK: Ambulansepersonell skimtes i inngangen til asylmottaket i Sunndal, der en 17 år gammel jente ble drept torsdag kveld. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 17 år gammel jente er bekreftet død etter at politiet fikk melding om knivstikking på et asylmottak i Sunndal på Nordmøre.

Politiet antar at jenta, som er født i 1998, var beboer ved mottaket. Det samme gjelder den antatte gjerningsmannen. Begge skal være fra Eritrea.

- Født i 97 Den antatte gjerningsmannen - en annen beboer ved mottaket - skal ifølge politiet være født i 1997. Det opplyser operasjonsleder Jarl Aspen ved Nordmøre- og Romsdal politidistrikt til Adresseavisen.

- Den antatte gjerningspersonen stakk fra stedet, men ble pågrepet av politiet, sier Aspen til Dagbladet.

Sunndal asylmottak har omtrent 330 beboere totalt. Av disse er omtrent hundre enslige mindreårige flyktninger fordelt på to avdelinger som til enhver tid har døgnbemanning. På disse avdelingene bor ungdom mellom 15 og 18 år.

- Den pågrepne mannen har vært her i ett år, offeret ikke fullt så lenge, forteller operasjonslederen til NTB.

Vaktene hørte bråk Foreløpig kan ikke politiet si noe om hva som var foranledningen til knivstikkingen. Det vet heller ikke leder Bente Mosbakk for innvandringstjenesten i kommunen, som var på stedet kort tid etter at ambulansen ankom.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer