Jente (17) og mann (25) alvorlig skadd etter fall fra femte etasje

Festdeltakere avhøres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei jente på 17 år og en mann på 25 år ligger skadd på sykehus etter at de skal ha falt ned fra femte etasje i ei boligblokk i Trondheim i natt. Omstendighetene rundt hendelsen er foreløpig uklare.

Tilstanden for begge er alvorlig, men ingen av dem skal være livstruende skadd.

- Vi ble varslet av AMK-sentralen klokka 01.05, og rykket ut til stedet. Jenta var bevisst da hun ble lagt i ambulansen, mens mannen var bevisstløs. De skal ha pådratt seg bruddskader, opplyste operasjonsleder Astrid Metlid ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

At de to i det hele tatt har kommet levende fra det høye fallet, har sannsynligvis å gjøre med at de landet på en plen i bakgården til huset, som ligger ved Innherredsveien på Lademoen.

Det er på det rene at det pågikk flere parallelle fester i huset da de to falt, sannsynligvis fra en inngangsveranda. Det skal ha vært mye bråk i forbindelse med festene, men det er så langt ikke klart om de skadde var deltakere på noen av dem.

- Vi har avhørt ett vitne og skal fortsette med avhørene utover formiddagen, forteller Metlid, som ikke kan si mer om hendelsen på nåværende tidspunkt.

Jente (17) og mann (25) alvorlig skadd etter fall fra femte etasje