Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (17) pågrepet for brannstiftelse

Gutt (10) innrømmer brann samme sted i Trondheim i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei 17 år gammel jente er i formiddag pågrepet av politiet i Trondheim, mistenkt for å ha satt fyr på lagerbygning  av tre ved Selsbakk Fabrikker ved 10-tiden i dag, melder adressa.no.

Bygget inneholder isopor som utvikler giftig røyk ved brann, og folk i området blir bedt om å lukke alle vinduer og dører.

Dette er den andre brannen ved Selsbakk Fabrikker i løpet av ett døgn. I går kveld  brant det i et utvendig isoporlager. En gutt i 10-års alderen fortalt at det var han som tente på isoporlageret.

Nabo fulgte med
Det var en nabo som observerte at jenta gikk mot fabrikkområdet, mens han selv var på verandaen og så på branntomta fra i går kveld.

Det begynte å brenne i bygningen like etter at jenta var borte fra fabrikkområdet. 

Mannen fulgte etter henne i bil, og på bakgrunn av signalement og adressen der hun gikk inn , ble hun pågrepet en halv time etter at brannen startet.

- Hun er mistenkt for ildspåsettelse og vil bli avhørt, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør-Trøndelag politidistrikt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!