Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (19) alvorlig skadd i ny tunnel-ulykke

Fire personer ble brakt til sykehus etter en kollisjon i Helletunnelen i Hordaland. En bobil og to personbiler var involvert i ulykken. En 19 år gammel jente er alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde ved 12.30-tida i tunnelen som ligger på E16 ved Stanghelle i Hordaland. Det er fortsatt noe uklart hva som forårsaket ulykken.

Ei ung jente satt ifølge NTB fastklemt i den ene bilen, men alle involverte er nå reddet ut av bilvrakene.

- En person er sendt til Haukeland sykehus i Bergen, og tre personer er sendt til sykehus på Voss, sier lensmannsbetjent Jan Bjarne Engebretsen ved Vaksdal lensmannskontor til Dagbladet.no.

Politiet kan foreløpig ikke opplyse om noen av de involverte personene er livstruende skadd.

Ved sykehuset på Voss får Dagbladet.no opplyst at situasjonen er stabil for alle tre innbragte.

Ved Haukeland sykehus i Bergen får Dagbladet.no opplyst at en 19 år gammel kvinne er alvorlig skadd, men at tilstanden er stabil. Kvinnen skal ikke være livstruende skadd.

- Den ene personbilen skal ha kjørt inn i den andre personbilen bakfra. Denne fikk sleng og traff den tyske bobilen front mot front, forklarer lensmannsbetjent Engebretsen.

På ulykkesstedet får Dagbladet opplyst at den ene personbilen, en VW Passat med to kvinner i, forsøkte å kjøre forbi den andre personbilen, en Nissan Cherry med en kvinne i. Passaten traff den tyske bobilen i fronten og i sida, og også Cherryen ble truffet av bobilen.

Den ene av kvinnene i Passaten er sendt til Haukeland sykehus. Hun skal etter det Dagbladet erfarer være den som er alvorligst skadd. Den andre kvinnen i Passaten er sammen med kvinnen fra Cherryen og en kvinne fra bobilen sendt til sykehuset i Voss. Mannen som kjørte bobilen trengte ikke legehjelp.

Tunnelen var stengt i over en time, men er nå åpnet for trafikk i ett kjørefelt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media