Jente (19) og gutt (16) hentet av bevæpnet politi

Fire personer i barnas nære familie arrestert og siktet for frihetsberøvelse i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du tips eller bilder? Kontakt Dagbladet.no så raskt som mulig på telefon 24 00 00 00, epost 2400@dagbladet.no eller med sms/mms til 2400.

(Dagbladet.no): Fire personer i samme norskpakistanske familie ble arrestert og siktet for frihetsberøvelse da politiet gjennomførte væpnede aksjoner mot flere adresser på Lindeberg i Oslo i går kveld.

Den omfattende politiaksjonen, som varte i nærmere fem timer, førte til at to savnede ungdommer ble funnet i god behold.

- En kvinne på 19 år og hennes bror på 16 år har den siste tida vært på et sted der de har vært beskyttet fra familiemedlemmer. Situasjonen i går kveld oppsto da de ble borte derfra uten å gi seg til kjenne, forteller stasjonssjef Stein Erik Olsen ved Stovner politistasjon til Dagbladet.no.

Det var folk ved søskenparets midlertidige tilholdssted som slo alarm i går. 19-åringen og 16-åringen ble avhørt i natt, og benekter at de har blitt bortført.

- Dette er ikke en kidnapping i den forstand. De har frivillig dratt for å møte noen. Men i bunn i denne saken ligger det kompliserte familieforhold som det er svært krevende å etterforske, sier Olsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer