Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (2) døde etter ulykke

Løp trolig på stolpe under lek.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei toårig jente døde i går kveld av skadene hun pådro seg i en ulykke i Sandefjord. Trolig løp hun på en stolpe i veien under lek.

- Jentas foreldre ringte selv AMK-sentralen klokka 18.30. Da hadde de båret henne inn på Shell-stasjonen i nærheten av ulykkesstedet i Kamfjordgata, forteller operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

Den lille jenta ble fraktet til Sykehuset Vestfold i Tønsberg, men døde der av skadene rett før klokka 20. Politiet ble deretter varslet.

Uklart hendelsesforløp

Hendelsesforløpet er så langt uklart, men det virker som om jenta på en eller annen måte traff en slik jernstolpe som står rett opp av bakken for å markere blindvei og veistopp. Disse stolpene er høyere enn henne.

- Den ene stolpen på stedet var løs på grunn av gravearbeid, og det er denne stolpen som har truffet jenta, sier Aronsen.

Det er blitt spekulert på om jernstolpen har falt over toåringen, men på Dagbladet.no\'s bilde står alle stolpene fortsatt oppreist.

Obduksjon og avhør

DØDE UNDER LEK: Det var under lek at den toårige jenta på en eller annen måte støtte sammen med en av disse grønne stolpene. Hun ble erklært død rett før klokka 20 i går kveld. Foto: PEDER GJERSØE
DØDE UNDER LEK: Det var under lek at den toårige jenta på en eller annen måte støtte sammen med en av disse grønne stolpene. Hun ble erklært død rett før klokka 20 i går kveld. Foto: PEDER GJERSØE Vis mer

Jenta vil bli obdusert i dag. Politiet gjorde tekniske undersøkelser på åstedet i går kveld og i natt, og er nå i ferd med å avhøre vitner, blant dem foreldrene, for å komme til bunns i hva som faktisk skjedde.

- Jeg vil ikke spekulere på årsaken nå. Vi avventer rapportene fra de tekniske og taktiske undersøkelsene, samt den foreløpige obduksjonsrapporten, sier Tor Eriksen, politioverbetjent ved Sandefjord politistasjon, til Dagbladet.no.

Ifølge Eriksen var det foruten foreldrene minst ett øyenvitne til ulykken.

Jenta og foreldrene er polske statsborgere og har bodstedsadresse i området der ulykken skjedde. Foreldrene får ifølge Eriksen oppfølging av Sandefjord kommunes kriseteam.

Interaktivt kart: GOOGLE MAPS

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media