Jente (2) kritisk skadd etter å ha blitt bitt av hund i Selbu i Trøndelag

- Kom seg inn i hundegård.

VED SELBUSJØEN: Her, i området Dragsten ved Selbusjøen, har et barn blitt bitt av en hund og er alvorlig skadet. Foto: Joakim Halvorsen
VED SELBUSJØEN: Her, i området Dragsten ved Selbusjøen, har et barn blitt bitt av en hund og er alvorlig skadet. Foto: Joakim Halvorsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ei to år gammel jente ble i formiddag bitt av en hund på en gård i Dragsten i Selbu. Tilstanden hennes er kritisk rundt klokka 15, ifølge St. Olavs hospital.

- To år gammel unge fraktet til St. Olavs hospital med alvorlige skader. Vi er på stedet og ivaretar pårørende - mer kommer, skrev politiet like etter angrepet skjedde.

- Bitt i hundegård Luftambulanse og politiet ble sendt til stedet.

- Det er i området Dragsten ved Selbusjøen, sier operasjonsleder Arnt Harald Aaslund ved Sør-Trøndelag politikammer til Dagbladet.

Han beskriver hunden som «husky-liknende», men sier at dette ikke er verifisert.

Politiet har avholdt en liten pressekonferanse på stedet og forteller til Adressa.no at barnet trolig ble bitt inne i en hundegård.

- Det har trolig skjedd i en hundegård med flere hunder. Barnet har kommet seg inn i hundegården. Det er ennå usikkert om det var voksne til stede, sier innsatsleder Roger Mogstad.

Ringt inn av barn Det var et barn som først meldte fra om hendelsen ved å ringe til brannvesenet.

- Det kom voksne til stedet etter hvert, opplyser operasjonsleder Aaslund til Dagbladet.

Politiet har rekvidert Falck for å få hentet hunden. Kommunens kriseteam er varslet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer