Jente (2) savnet etter dødsfall i Lunner

Er datteren til den avdøde kvinnen.

 SAVNET:  Politiet går ut med bilde av den to år gamle jenta som er savnet. Det var jentas mor som ble funnet død i Lunner i dag. Politiet frykter at den unge kvinnen ble drept. Foto: Politiet
SAVNET: Politiet går ut med bilde av den to år gamle jenta som er savnet. Det var jentas mor som ble funnet død i Lunner i dag. Politiet frykter at den unge kvinnen ble drept. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En to år gammel jente er savnet etter dødsfallet på Grua i Lunner i dag.

2-åringen er datteren til den avdøde kvinnen.

Politiet åpner samtidig for at kvinnen som ble funnet død tidligere i dag kan være drept.

Basert på funn på åstedet ble dødsfallet raskt ansett som mistenkelig.

- Kan ikke gjøres rede for Politiet opplyser i en pressemelding at saken er komplisert og at 2-åringen nå har status som savnet. Politiet ber om informasjon fra publikum som bidra til å lokalisere henne.

- Politiet kommer til stedet og finner kvinnen død. Nå i kveld har vi valgt å etterlyse datteren hennes, da hun ikke kan gjøres rede for, sier Steinar Mæhlum hos politiet i Vestoppland til Dagbladet

Han sier at det så langt ikke er noen siktede eller mistenkte etter forsvinningen og det mistenkelige dødsfallet.

- Politiet ønsker ikke å kommentere hva slags relasjon den døde kvinnen hadde til huset der hun ble funnet død.

Politiet kjenner heller ikke til hvem som er det savnede barnets far, ifølge Mæhlum.

Uklart hendelsesforløp Politiadvokat Mari Hasle Lauritzen sier i en pressemelding at politiet er tilbakeholdne med opplysningene av hensyn til pårørende.

- Dette er en komplisert sak. Det er mange personer som skal avhøres og informeres, og noe av hendelsesforløpet er ennå uklart for oss. Dessuten gjør hensynet til pårørende at vi ønsker å være tilbakeholdne med informasjon nå i kveld. Vi ønsker ikke at noen skal måtte lese i avisa at en slektning er død, sier hun.

Arbeidet med saken vil fortsette utover kvelden og natta, opplyser politiet videre. Vestoppland politidistrikt har fått bistand fra Kripos. Det er foretatt en rundspørring med både naboer, taxisentral, busselskaper og NSB.

Huset der kvinnen ble funnet død har blitt undersøkt av politiet store deler av dagen, før liket ble båret ut ved 19.30-tida. Da hadde de holdt på siden 12.29.

Politiet ber alle som sett noe utenom det vanlige i området om å ta kontakt på telefon 611 51 579.

Dagbladet kommer med mer.