Jente (24) funnet død i Svolvær

Politiet mener dødsfallet er mistenkelig. Fem vitner avhørt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24 år gammel kvinne ble lørdag kveld funnet død i en leilighet i Svolvær i Lofoten. Politiet har natt til søndag avhørt fem vitner, og de betrakter dødsfallet som mistenkelig.

- Politiet ble varslet om dødsfallet av AMK-sentralen klokken 20.30, opplyser operasjonsleder Tom Johannessen i Midtre Hålogaland politidistrikt, til NTB.

Den døde kvinnen ble funnet i en leilighet utenfor Svolvær i Vågan kommune. Ifølge Lofotposten bodde ikke kvinnen i leiligheten der hun ble funnet. Det skal ha oppholdt seg flere personer i leiligheten.

Politiet kan ikke si noe om dødsårsaken, men forteller at de generelle omstendighetene rundt dødsfallet gjør at det etterforskes som mistenkelig.

Natt til søndag er fem personer avhørt i saken, og tekniske undersøkelser pågår, opplyser Johannessen. Politiet skal etter hvert ta stilling til om de skal be om bistand fra Kripos. Kvinnen skal obduseres, opplyser politiet.

- Politiet vil gjennomgå alle avhørene, og etter det møtet vil det bli bestemt hvordan den videre etterforskningen blir lagt opp, sier Johannessen.
(NTB)