Jente (3) bortført og gjengvoldtatt

Wales er i sjokk etter at ei tre år gammel jente skal ha blitt bortført og voldtatt av tre straffedømte menn i den vesle byen Newport.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Walisisk politi gikk i går fra hus til hus blant sjokkerte naboer for å sikre bevis.

Den vesle jenta var i ferd med å legge seg seint mandag kveld i bydelen Rumney i Cardiff, da en Ford Escort kjørte opp mot huset. En mann lokket jenta inn bilen og kjørte av gårde til et hus i byen Newport, hvor hun skal ha blitt voldtatt.

Biljakt

Onsdag snakket mora for første gang med britiske medier.

-  Jeg satt inne i stua og snakket i telefonen, mens hun var ute i gangen. Hun var i ferd med å legge seg da jeg la merke til at hun var borte. Jeg lette overalt, men skjønte at hun må ha blitt bortført. Naboene sa at de hadde sett en bil kjøre av gårde med dattera mi, sier den gråtkvalte mora.

Bilen ble to timer seinere observert uten frontlykter på motorveien nær Swindon, over 100 kilometer fra Cardiff. Etter en intens biljakt, mistet føreren kontrollen over bilen som ble slengt av veien. Da bilen rullet rundt ble jenta kastet ut gjennom frontruta.

Det var først etter at hun var fløyet til sykehus at legene oppdaget at jenta var blitt misbrukt seksuelt.

-  Et helvete

Den 26 år gamle sjåføren og en mann på 36 år ble arrestert, og seinere onsdag ble en tredje mann arrestert i Cardiff. Etter arrestasjonen sperret politiet av et hus for nylig løslatte fanger i Newport. Der skal to av mennene ventet på jenta, før voldtekten skal ha funnet sted.

-  Hun har vært gjennom et helvete, og nå spør hun bare etter dokka si og sin fem år gamle bror, sier mora.