Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ulykke i hoppeslott

Jente (3) drept i hoppeslott­ulykke i England

To personer er pågrepet og mistenkt for uaktsomt drap etter ulykken.

TREÅRING DØDE: Ei tre år gammel jente døde etter en ulykke i et hoppeslott i England 1. juli. Foto: SWNS
TREÅRING DØDE: Ei tre år gammel jente døde etter en ulykke i et hoppeslott i England 1. juli. Foto: SWNS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre år gamle Ava-May Littleboy døde da et hoppeslott hun var eksploderte 1. juli. En mann og en kvinne i 40-åra er nå arrestert, mistenkt for uaktsomt drap, ifølge Huffington Post.

AVA-MAY: Tre år gamle Ava-May Littleboy døde i ulykken. Foto: SWNS
AVA-MAY: Tre år gamle Ava-May Littleboy døde i ulykken. Foto: SWNS Vis mer

Treåringen døde etter hun ble kastet av det oppblåsbare hoppeslottet 1. juli. Hendelsen skjedde på Gorleston beach i Norfolk øst i England. Hun ble fraktet til sykehus av ambulansepersonell, men døde av skadene.

Det har blitt klart at innretningen er en slags trampoline, og ikke et vanlig hoppeslott. Hoppeslott får som regel luft kontinuerlig pumpet inn, mens dette var forseglet og inneholdt komprimert luft.

Roger Wiltshire i politiet i Norfolk sier ifølge Independent at vitner hørte et smell før jenta ble kastet av.

- Vitner forteller om et smell før ulykken skjedde, men vi vet ikke ennå hva som gjorde at trampolinen eksploderte, sa Wiltshire 3. juli.

Vitner skal ifølge BBC også ha fortalt at flere forsøkte å ta imot treåringen da hun ble kastet av, men uten hell. Obduksjonen viser at hun døde av hodeskader.

Hendelsen skjedde bare noen uker etter at en mann og en kvinne ble funnet skyldig i uaktsomt drap på ei sju år gammel jente, som også døde i en hoppeslottulykke i 2016.

De to, som er gift, hadde ikke sikret hoppeslottet godt nok, noe som førte til at det ble tatt av vinden og «slo hjul» ned en bakke før det traff et tre. Jenta ble ifølge Independent liggende inne i hoppeslottet. Sjuåringen ble brakt til sykehus, men døde av nakke-, bryst- og hodeskader.