Jente (3) funnet livløs i vannet

Jenta (3) ble meldt savnet ved en marina på Onsøy i Fredrikstad i går kveld. 25 minutter seinere ble hun hentet opp av dykkere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var jentas far som ved 18-tida i går varslet politiet om at datteren var borte for ham. Ambulansepersonell, politi og brannvesen rykket ut. Vel 25 minutter seinere ble jenta funnet livløs i vannet ved Krossnes Marina på Onsøy utenfor Fredrikstad.

-  Ambulansepersonell startet umiddelbart gjenopplivning på stedet, sier operasjonsleder Gunnar Nyseth ved Østfold politidistrikt.

Det var en dykker fra Fredrikstad brannvesen som fant jenta i vannet. Det skal ha vært vanskelige forhold for dykkerne, med dårlig sikt. Kort etter at hun ble funnet, ble jenta fraktet med ambulansehelikopter til Rikshospitalet. Der jobbet legene i går kveld for å berge livet hennes. Kroppstemperaturen skal ha vært svært lav.

-  Tilstanden er kritisk og uavklart, sa informasjonsrådgiver Børge Einrem ved Rikshospitalet i går kveld.

Politiet har ikke full oversikt over omstendighetene rundt hendelsen, og gjorde i går undersøkelser på stedet.

-  Jenta ble borte da en av foreldrene og søsknene til treåringen arbeidet med å ta opp båten fra vannet, sier Nyseth. Foreldrene fikk i går kveld tilbud om krisehjelp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer