Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (4) funnet død i kjølebag

Sultet til døde av pappa

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no: Faren (42) ble i går funnet skyldig i overlagt drap på datteren - ved å nekte henne mat. Den 4-årige datteren ble funnet i en kjølebag blant søppelet utenfor huset deres i Pennsylvania, USA. I dag risikerer James Tatar å dømmes til døden eller til livstid uten benådning, melder nyhetsbyrået AP.

Kroppen til Kristen Tatar ble funnet delvis oppløst i kjølebagen, som var satt ut sammen med søppelet i august i fjor. Da hadde hun alt vært død en måneds tid.

Fire-åringens mor sa seg medskyldig i drapet på datteren og vitnet mot faren. Dermed risikerte hun maksimum livstid etter amerikansk lov.

I vitneboksen hevdet hun at barnets far mobbet jenta og nektet henne å spise sammen med resten av familien - fordi hun ikke var pottetrent.

Forsvaret hevdet moren løy for å redde sitt eget skinn og unngå dødsstraff, men aktoratet framholdt at James Tatar nektet datteren mat, med døden til følge.

Nok en jente funnet i søpla

Åtte år gamle Stephanie ble funnet i en plastsekk blant søppel på Manhattan i følge CNN.

Jenta, som var blind og led av cerebral parese, diabetes og andre sykdommer, antas å ha dødd en naturlig død, men ble likevel dumpet blant søppelet av fostermoren.

Antakelig skyldes den uverdige behandlingen av åtte-åringen at fostermoren fikk et sammenbrudd. Kvinnen, som forøvrig betegnes som en samfunnsstøtte, fikk 60 dager i fengsel og tre år på prøve for handlingene sine.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media