- MYSTERIUM: Jenta, som anslås å ha vært rundt fire år gammel ble nylig funnet død i Boston. Politiet aner ikke hvem jenta er og har derfor laget denne datategningen av henne, i håp om at noen skal kjenne henne igjen. Foto: Suffolk County District Attorney/AP/Scanpix
- MYSTERIUM: Jenta, som anslås å ha vært rundt fire år gammel ble nylig funnet død i Boston. Politiet aner ikke hvem jenta er og har derfor laget denne datategningen av henne, i håp om at noen skal kjenne henne igjen. Foto: Suffolk County District Attorney/AP/ScanpixVis mer

Jente (4) funnet død i søppelsekk i Boston

Nå søker politiet hjelp til å identifisere barnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ei lita jente ble for ti dager siden funnet død i en søppelsekk i havneområdet Boston i USA.

Man antar at jenta, som ble funnet av en mann som var på luftetur med hunden, ble rundt fire år gammel. Men mer vet man ikke om jenta. Ingen har meldt henne savnet.

- Et mysterium Amerikanske myndigheter har derfor valgt å publisere en datategning som viser jenta slik de tror hun så ut før hun døde. Håpet er at noen skal kjenne henne igjen, melder Boston.com.

På seg hadde jenta en hvit bukse med sorte prikker. Det ble også funnet et teppe sammen med jenta. Hun hadde brune øyne, og var litt over en meter høy.

- Hvem hun er og hvor hun er fra er et mysterium for oss, sier statsadvokat Daniel F. Conley i Suffolk County.

Han oppfordrer alle som har informasjon om å ta kontakt.

Obduksjon Det er blitt foretatt en rettsmedisinsk undersøkelse av jenta, men fortsatt er dødsårsaken ukjent. Rettsmedisinerne mener imidlertid at jenta ikke hadde vært død lenge før hun ble funnet.

Man avventer nå resultatene på tokologiske prøver, skriver Boston Globe.

- Det er fortsatt for tidlig å si om det vil bli siktet noen i denne saken. Jenta kan være død av naturlige årsaker- Det spørsmålet vet vi fortsatt ikke svaret på, sier statsadvokaten i Suffolk, Daniel F. Conley.

- Men liket av jenta ble funnet på en måte som jeg vil betegne som unaturlig, tilføyer han.

Politiet har mottat mange tips i saken, men ingen har ført til at jenta har blitt identifisert. Flere har dessuten kontaktet myndighetene og tilbudt seg å betale for barnets begravelse.