Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (4) funnet skjult under lik i bil

Overlevde massakre i Frankrike. Britisk familie funnet drept.

MASSAKRE: Fire personer er skutt og drept ved innsjøen Annecy i De franske alpene. Tre av de døde tilhører samme gruppe britiske turister. Ei fire år gammel jente ble funnet i live, skjult under likene av det trolig var familiemedlemmer. Ei annen jente i sjuårsalderen ble funnet hardt skadd et stykke unna. Foto: EPA/NORBERT FALCO/LE DAUPHINE FRANCE / NTB SCANPIX
MASSAKRE: Fire personer er skutt og drept ved innsjøen Annecy i De franske alpene. Tre av de døde tilhører samme gruppe britiske turister. Ei fire år gammel jente ble funnet i live, skjult under likene av det trolig var familiemedlemmer. Ei annen jente i sjuårsalderen ble funnet hardt skadd et stykke unna. Foto: EPA/NORBERT FALCO/LE DAUPHINE FRANCE / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ei fire år gammel jente er funnet i live under likene av tre britiske turister som onsdag ble skutt og drept i De franske alpene.

Jenta har ligget skjult under levningene av det som trolig er familiemedlemmer i åtte timer, melder BBC.

Det var en forbipasserende syklist som først oppdaget massakren i feriestedet Saint Jorioz. Tre av totalt fire drepte er britiske turister og ble funnet i en engelskregistrert BMW. Den fjerde drepte var en syklist med ukjent nasjonalitet.

Den fire år gamle jenta ble funnet under likene av to kvinner, som så langt ikke er endelig identifisert, i baksetet av bilen. Familiefaren ble funnet drept ved rattet i forsetet, ifølge britiske medier.

DRAP: Påtalemyndighetens Eric Maillaud svarer på spørsmål ved åstedet. Foto: EPA / NORBERT FALCO / LE DAUPHINE FRANCE / NTB SCANPIX
DRAP: Påtalemyndighetens Eric Maillaud svarer på spørsmål ved åstedet. Foto: EPA / NORBERT FALCO / LE DAUPHINE FRANCE / NTB SCANPIX Vis mer

Også ei annen ung jente i sjuårsalderen ble funnet hardt skadd, men i live, i nærheten av bilen. Hun ble skutt minst tre ganger, skriver Sky News. Både de fire likene og BMW-en var truffet av en rekke skudd.

Gjerningspersonen eller -personene og motiv er så langt ukjent. En reporter for lokalavisa Le Dauphine Libere sier til Sky News at et vitne så en bil kjøre raskt fra stedet rundt tidspunktet for skytingen.

- Dette er et åsted med flere døde, og heldigvis ser vi slikt oftere på film enn i virkeligheten, sier påtalemyndighetens Maillaud.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media