Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (4) halshogget i Taiwan under sykkeltur med sin mor

Moren forsøkte forgjeves å redde jenta.

SØRGER: Innbyggere i Taipei står i kø for å legge ned blomster og vise sin medfølelse etter at ei fire år gammel jente ble halshogget under en sykkeltur med sin mor rett ved en metrostasjon i den taiwanske hovedstaden.  Foto: Tyrone Siu/ Reuters / Scanpix
SØRGER: Innbyggere i Taipei står i kø for å legge ned blomster og vise sin medfølelse etter at ei fire år gammel jente ble halshogget under en sykkeltur med sin mor rett ved en metrostasjon i den taiwanske hovedstaden. Foto: Tyrone Siu/ Reuters / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I det som blir beskrevet som «et tilfeldig angrep» i den taiwanske hovedstaden Taipei, skal ei fire år gammel jente ha blitt halshogget.

Ifølge BBC omtaler flere lokale medier hendelsen.

Angrepet skal ha skjedd mens jenta syklet mot en metro-stasjon sammen med sin mor. Jenta ble da fanget bakfra og deretter drept med en slags øks.

- Jeg så den mistenkte gå løs på min datter. Jeg tok umiddelbart tak i mannen, men klarte ikke å trekke ham unna, skal moren ha uttalt til CNA.

Gjerningspersonen ble kort tid seinere lagt i bakken av forbipasserende. Ifølge politiet har mannen en forhistorie med psykisk sykdom og narkotikamisbruk.

Hele Norges coronakart