Jente (4) og gutt (5) drept med kniv

6 måneder gammel baby alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 39 år gammel mann og en 35 år gammel kvinne er arrestert etter et ufattelig dobbeltdrap i Surrey i Sør-London sent i går kveld.

Det var i 22.30-tida at politiet fant ei fire år gammel jente og en fem år gammel gutt med alvorlige stikkskader i en bolig i Carshalton . Barna ble fraktet til sykehus, men døde etter kort tid.

Tilstanden er kritisk også for et spedbarn på seks måneder, melder Sky News.

De to siktede er nå i politiets varetekt på to forskjellige politistajsoner i London, men det er foreløpig ikke kjent hvilken tilknytning mannen og kvinnen har til de tre barna. Mye tyder imidlertid på at det kan dreie seg om barnas foreldre.

Det er heller ikke blitt offentliggjort hvordan politiet fikk melding om forbrytelsen i 111 Park Lane.

En nabo forteller Sky News at familien som bodde i huset flyttet inn i fjor, mens kvinnen ennå var gravid med jenta som nå svever mellom liv og død på sykehus.

Både drapsetterforskere og eksperter på barnemishandling fra London-politiet jobber nå med den spesielle saken.

Jente (4) og gutt (5) drept med kniv
UFATTELIG: De to pågrepne skal ha vært på åstedet da politiet fant de tre kritisk skadde barna i dette bolighuset sør i London. Foto: Stefan Rousseau / PA Photos / Scanpix
UFATTELIG: De to pågrepne skal ha vært på åstedet da politiet fant de tre kritisk skadde barna i dette bolighuset sør i London. Foto: Stefan Rousseau / PA Photos / Scanpix Vis mer