Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (4) skjøt seg med bestemors pistol

Alvorlig skadd på handletur i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bestemor (47) hadde ikke tenkt på at det fire år gamle barnebarnet kunne komme til å rote i håndveska der hun satt i trillevogna på handleturen inne i varehuset.

Den fire år gamle jenta fant bestemors ladde pistol og trakk av mot eget bryst. Ansatte i varehuset Sam\'s Club i Columbia i Sør-Carolina hjalp en sjokkert bestemor med å førstehjelp mens den hardt skadde fireåringen ventet på ambulanse.

Den dramatiske handleturen skjedde mandag formiddag, og jenta ble operert på et lokalt sykehus. Talspersoner for sykehuset ville ikke si noe om tilstanden hennes etter operasjonen, ifølge lokale medier.

Ble filmet

Ulykken ble filmet av overvåkningskameraene i forretningen. Politiet har gått gjennom opptakene og har foreløpig konkludert med ikke å sette i gang etterforskning mot den sønderknuste bestemoren.

Hun hadde bæretillatelse for finkalibret håndvåpen. I de fleste offentlige bygninger i Sør-Carolina er det ikke lov å ta med våpen inn, selv med bæretillatelse.

Men varehuset  Sam\'s Club i Columbia, som er en del av gigantkjeden Wal-Mart, hadde ikke noe skilt på utsiden om forbud mot å ta med våpen inn.

 TRAKK AV BESTEMORS PISTOL:  Den fire år gamle jenta fant en ladd pistol i bestemors håndveske inne i varehuset Sam\'s Club. Hun ble alvorlig skadd, men sykehuset vil ikke si noe om tilstanden. Illustrasjonsfoto: AP/SCANPIX.
TRAKK AV BESTEMORS PISTOL: Den fire år gamle jenta fant en ladd pistol i bestemors håndveske inne i varehuset Sam\'s Club. Hun ble alvorlig skadd, men sykehuset vil ikke si noe om tilstanden. Illustrasjonsfoto: AP/SCANPIX. Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!