Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (4 uker) klemt ihjel under amming på fly

Mor sovnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): På en flytur fra Washington DC til Kuwait 24. november sovnet en 29 år gammel kvinne mens hun ammet. En time senere da hun våknet opp var kvinnens fire uker gamle datter livløs, melder blant andre The Aviation Herald og The Independent.

Barnet har mest trolig mistet lufttilførselen og omkommet, men obduksjonsrapporten av spedbarnet er fremdeles ikke klar.

- Politiet fikk melding klokka 09.58 om at et barn hadde blitt skadd under en flytur fra Washington DC til Kuwait. Den fire år gamle jenta ble brakt til Hillingdon sykehus, der hun ble erklært død klokka 10.35, sier en talsmann for Scotland Yard til The Independent.

Kabinpersonell på United Airlines-flyet ble varslet av den 29 år gamle morens skrik, og en lege på flyet skal ha forsøkt å gjenopplive spedbarnet uten hell.

Flyet var rett over Atlanterhavet da det ble omdirigert til London.

- Obduksjonen ble utført 27. november ved Great Ormond Street sykehus. Vi venter fortsatt på rapporten. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig og barnevernet er rutinemessig koblet inn i etterforskningen, sier polititalsmannen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media