Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (5) lagde ku-lyder og drakk melk rett fra spann

Bodde blant kuene på låven. Tatt fra de alkoholiserte foreldrene i Ural.

LEVDE BLANT KUER: Ei fem år gammel jente i Ural i Russland er tatt fra foreldrene etter at hun ble funnet boende sammen med kuene på gården. Kuene på bilder er ikke relatert til denne saken. Foto: Scott Olson/Getty Images/AFP/NTB scanpix
LEVDE BLANT KUER: Ei fem år gammel jente i Ural i Russland er tatt fra foreldrene etter at hun ble funnet boende sammen med kuene på gården. Kuene på bilder er ikke relatert til denne saken. Foto: Scott Olson/Getty Images/AFP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sosialarbeidere i Solikamsk-distriktet i Perm-regionen i russiske Ural har overtatt ansvaret for ei fem år gammel jente som har levd det meste av sitt liv sammen med kuer, melder IANS/RIA Novosti, som siterer Uralinform.ru.

Mora og stefaren til femåringen, som er bønder, lot ikke jenta gå i barnehage, men tvang henne til å bo sammen med dyra på gården.

Ifølge den russiske avisa Moskovsky Komsomolets ble jenta stadig banket opp av sin stefar og stengt inne i et skap hvis hun gikk i veien for de alkoholiserte foreldrene.

Det eneste jenta skal ha hatt å leke med var sigarettsneiper.

Naboer varslet Ifølge britiske Daily Mail var det bekymrede naboer som varslet myndighetene i den russiske landsbygda. Og det med god grunn.

Politiet fant nemlig ei lita jente på gården som ikke kunne snakke, ei heller spise med kniv og gaffel. Hun lagde ku-lyder og drakk melk rett fra melkespannet.

- Naboene fortalte at hun bodde sammen med kuene, og vi fant ut at det faktisk var tilfelle, sier en talsmann for lokalpolitiet ifølge Daily Mail.

Etterforskning Jenta skal nesten ha vært uten klær da hun ble funnet blant dyrene. Foreldrene blir nå etterforsket, og jenta er sendt til et rehabiliteringssenter.

Jenta er ikke det eneste forsømte barnet i regionen.

Sist vinter ble en sju måneder gammel baby tatt fra foreldrene etter at sosialarbeidere fant henne boende i et uoppvarmet hus på en diett av pommes frites og sylteagurker.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media