Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (5) slept med av luftballong

Hun ble hengende fast da ballongen slet seg i uværet i Tyskland, og funnet død etter å ha blitt med ballongen i sju mil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tolv personer omkom og flere ble skadd i et kraftig uvær i Tyskland i helgen.

Blant de omkomne var en fem år gammel britisk jente som ble halt med av en varmluftballong som slet seg.

Jenta, som var datter av en britisk soldat som er stasjonert i Tyskland, var med på en festival i Mönchengladbach da hun fikk foten viklet inn i tauverk festet til ballongen som slet seg i vinden. Ballongen med den døde jenta ble funnet 70 kilometer borte.

I Willingen-Welleringhausen mistet en 33 år gammel mann livet da hangglideren hans ble tatt av kraftig vind, og på øya Sylt ble en mann knust av en bobil som ble kastet mot ham.

Tre menn døde i to separate ulykker som begge ble forårsaket av greiner som knakk av trær. En av de omkomne var en ungarsk musiker som underholdt på et slott i Rheinland-Pfalz. I Mühlhausen i Thüringen døde en annen mann da bilen han satt i ble truffet av en grein.

Seks mennesker mistet livet i trafikkulykker som ble forårsaket av uværet, blant dem fire i én ulykke i Baddeckenstadt.

Flere andre steder i Tyskland ble folk skadd av uværet. I Berlin måtte et gatekarneval avlyses fordi vinden førte til at tribuner ble blåst over ende.

(NTB-DPA-AFP)

FUNNET DØD: Den lille jenta ble funnet død like ved ballongen.
HELIUMBALLONG: Jenta ble med ballongen da den slet seg. Etter den sju mil lange ferden ble jenta funnet død i Hammenkeln i Tyskland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media