Jente (6) fradømt foreldrene

Det australske foreldreparet har fått to år på seg til å ta seg sammen. I mellomtiden mener dommeren at 6-åringen har det best uten foreldre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dommer Le Poer Trench innrømmer ifølge Sydney Morning Herald at han tråkker i et minefelt med den spesielle dommen, men mener at det er på tide at foreldre tar seg sammen.

Han sier at selv om man skal kjempe for at familier holdes sammen, og selv om den lille jenta har et sterkt ønske om å være sammen med foreldrene, så skal ikke foreldrene ha omsorgen for enhver pris.

Dommeren er bekymret for foreldrenes narkobruk og for at jentas mamma skal havne i fengsel. Han beordrer derfor at jenta skal være i fosterhjem, men bo sammen med foreldrene i feriene og en del helger.

- Det vil ta søkerne minst to år med hardt arbeid og stor innsats når en dommer skal overbevises om at de har endret livsførselen sin, uttalte han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer