Jente (6) ringte politiet og sa at foreldrene var drept. Nå er tre personer pågrepet for trippeldrap

I tillegg er en 17 år gammel jente anholdt i tilknytning til drapene.

TRIPPELDRAP: Venner av de drepte har hengt opp hilsener, lagt ned blomster og tent lys foran inngangen til huset der de tre ble drept. Foto: AP Photo / Amy Taxin
TRIPPELDRAP: Venner av de drepte har hengt opp hilsener, lagt ned blomster og tent lys foran inngangen til huset der de tre ble drept. Foto: AP Photo / Amy Taxin Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): To menn er arrestert og ei 17 år gammel jente er anholdt etter at tre personer ble funnet drept i et hjem i Los Angeles lørdag morgen, skriver nyhetsbyrået AP.

Nødtelefon

Politiet fikk telefon om drapene like før klokka halv ni lørdag morgen. Da ringte ei seks år gammel jente inn og fortalte at foreldrene var døde.

Da politiet kom til stedet fant de ekteparet Christopher Yost og Jennifer Goodwill Yost, og familievennen Arthur William Boucher drept.

I huset var også ekteparets to døtre på seks og ni år. De var uskadd.

- Det er alltid tragisk når noen mister livet. Det er enda mer tragisk når det er barn involvert, sier politibetjent Jon Radus.

- Jentene har vært gjennom en utrolig traumatisk opplevelse.

De to søstrene blir tatt hånd om av slektninger.

«Betydelige skader»

De tre drepte hadde «betydelige skader», ifølge politiet. De jobber fremdeles med å finne dødsårsaken.

Politiet igangsatte også en leteaksjon etter ekteparets 17 år gamle datter lørdag.

- Vi er bekymret for hennes sikkerhet fordi vi ikke har klart å finne henne, sa Radus.

Søndag ble to menn på 21 og 25 år arrestert for drapene. I tillegg har politiet også anholdt ei 17 år gammel jente, men de har ikke ønsket å si hvorvidt det er ekteparets datter.

Men de har bekreftet de har lokalisert henne.

- Vi har funnet henne og hun er uskadd. Loven forhindrer politiet fra å gå ut med navn på mindreårige som har blitt arrestert. Når det er sagt så har ei 17 år gammel jente blitt anholdt i tilknytning til drapene, og er i politiets varetekt, sier Radus.

- Ikke tilfeldig

Politiet vet ikke hva som eventuelt var motivet for drapene.

- De mistenkte og familien kjenner hverandre. Dette er ikke en tilfeldig voldshandling, sier Radus til Los Angeles Times.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer