Jente (7) voldtatt på toalett i India

Ble funnet skadd på en togstasjon.

VOLDTEKTSEPIDEMI: En serie grove voldtekter i India har ført til massive demonstrasjoner og krav om strengere straffer for seksualforbrytere. Foto: AFP / Diptendu DUTTA / NTB Scanpix
VOLDTEKTSEPIDEMI: En serie grove voldtekter i India har ført til massive demonstrasjoner og krav om strengere straffer for seksualforbrytere. Foto: AFP / Diptendu DUTTA / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Indisk politi jakter en mann som voldtok ei sju år gammel jente på et togtoalett denne helga.

Barnet skal ha blitt bortført mens hun var sammen med moren og en venn i en park i byen Raipur. Gjerningsmannen fraktet dermed barnet med om bord toget hvor voldtekten fant sted, en gang mellom fredag kveld og lørdag morgen, sier polititalsmann K. C. Agrawal til CNN.

Sjuåringen, som ble funnet på en togstasjon, behandles for skader på et sykehus. Tilstanden oppgis å være stabil.

Den mistenkte mannen er i 40-åra og en bekjent av morens venn, sier politiet.

Hendelsen er den siste i en serie grove voldtekter som har kommet fram i lyset i India den siste tida. I desember ble en 23 år gammel kvinne voldtatt på en buss i New Dehli. Hun døde senere av skadene.

I forrige måned ble seks menn dømt til livstid for gjengvoldtekten av en sveitsisk turist. I april døde ei fem år gammel jentene av skadene etter å ha blitt holdt fanget, mishandlet og voldtatt av en venn av familien.

Hendelsene har ført til massive demonstrasjoner med bl.a. krav om strengere straffer for sexforbrytelser.