Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (8) omkom etter ulykke i Østfold

Ytterligere to ligger på sykehus med alvorlige skader.

DØDSULYKKE: En åtte år gammel jente døde av skadene hun pådro seg under ulykken ved Kallak i Marker kommune i Østfold torsdag. Foto: Freddie Larsen
DØDSULYKKE: En åtte år gammel jente døde av skadene hun pådro seg under ulykken ved Kallak i Marker kommune i Østfold torsdag. Foto: Freddie Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den åtte år gamle jenta som ble livstruende skadd under kollisjonen i Marker i Østfold torsdag, er erklært død av sykehuset, melder politiet i Østfold på Twitter.

Det var i 13-tiden torsdag at en buss kolliderte med en personbil ved Kallak i Marker kommune.

I personbilen satt det fire personer. Tre av dem ble alvorlig skadd. En 18-åring er alvorlig skadd, mens tilstanden for en 46 år gammel mann er uavklart.

Hva som er årsaken til ulykka er ennå ikke kjent.

- Vi har våre tanker om det, men det er for tidlig å si noe om årsakssammenhenger ennå, sa operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt til NTB.

Det var svært glatt på stedet da ulykken fant sted.

Torsdag ettermiddag var krimteknikere og folk fra Statens vegvesens ulykkeskommisjon på stedet for å gjøre sine undersøkelser.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!