Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (8) skutt i våpenlek

Fraktet til St. Olavs Hospital i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - En åtte år gammel jente ble skadet av et vådeskudd under lek med våpen i Surnadal i 11.30-tida i dag, opplyser operasjonsleder Styrkar Gagnat ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

Ulykken skjedde på en hytte i Nordvik i Surnadal hvor familien var på ferie. Barna lekte med en 22 kalibret salongrifle.

- I forbindelse med ulykken var det bare tre barn tilstede. Alle tre var i omtrent samme alder som offeret, sier Jan Ingen Bugge ved politiet i Nordmøre og Romsdal.

Jenta ble truffet i foten. Hun ble fraktet til St. Olavs Hospital i Tronheim etter hendelsen. Sykehuset opplyser overfor Dagbladet.no at skadene er relativt lette og tilstanden stabil.

Saken er nå under etteforskning av lensmannskontoret på Surnadal. De som var på hytta blir innkalt til avhør, og politiet gjennomfører også undersøkelser på åstedet.

- Våpen skal ikke oppbevares på en slik måte at barn kan få tak i dem, sier Bugge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media