Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente (9) ble ikke påkjørt, men segnet om ved siden av bilen

Fortsatt innlagt på Ullevål sykehus.

IKKE PÅKJØRT: Gårsdagens melding gikk på at den ni år gamle jenta ble påkjørt. Det stemmer ikke, ifølge Ullevål sykehus. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
IKKE PÅKJØRT: Gårsdagens melding gikk på at den ni år gamle jenta ble påkjørt. Det stemmer ikke, ifølge Ullevål sykehus. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den ni år gamle jenta som i går ble meldt påkjørt i Oppegård i Follo, skal ikke ha blitt påkjørt - men skal ha segnet om ved siden av bilen.

- Jeg har akkurat fått vite av vakthavende lege at hun segnet om ved siden av bilen. Hun er ikke påkjørt av en bil, forteller medievakt ved Ullevål sykehus Hedda Holth til Østlandet Blad.

Jenta fikk livreddende førstehjelp på stedet og ble fløyet til Oslo universitetssykehus Ullevål kritisk skadd.

Gårsdagens melding gikk på at jenta var påkjørt av et familiemedlem.

- Vi arbeider utifra teorien om at far på en eller annen måte har klart å kjøre på sin datter, sa operasjonsleder i Follo politidistrikt, Erik Loe, til Dagbladet tirsdag kveld.

Det medførte trolig ikke riktighet.

- Siden hun ikke har vært utsatt for noen ulykke, vil vi ikke gå ut med noe informasjon om hennes medisinske tilstand, sier Holth til lokalavisa.

De pårørende blir tatt vare på av kommunens kriseteam.

Jentas tilstand er ikke kjent.