Jente (9) stakk i hjel venninne (11)

Drept etter slåsskamp om en ball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to småjentene kranglet om en ball, men 11 år gamle Queen Washington ville ikke gi den fra seg. Da sprang den ni år gamle jenta og hentet kjøkkenkniven og stakk venninnen i brystet. Queenie, som vennene kalte henne, døde på stedet, melder AP.

Drapet skjedde i New York. Jentene lekte i gangen utenfor leiligheten til niåringen i åttende etasje da krangelen begynte. Jentas mamma hadde gått ut av leiligheten for å låne noe hos en nabo, ifølge politiet.

Jentene slåss om en rosa sprettball, skriver Daily News.

Stakk i hjertet

Den lille jenta er nå siktet for drap. Navnet hennes er ikke offentliggjort. Politiets talsmann Paul J. Browne sier til amerikanske aviser at han ikke kjenner til saker der så unge barn har drept andre. Til og med Brooklyn-politiet er sjokkert over saken.

De to jentene var bestevenninner. Dét var også mødrene deres inntil gårsdagens tragiske drap. Jentene hadde lekt sammen mange ganger.

Joyce Porter er bestemor til den drepte jenta. Hun fikk beskjed om drapet over telefon.

- Jeg forstår ikke hvordan dette kunne skje. Queen elsket å være sammen med 9-åringen. Det er forferdelig. De var uenige om en ball, sier den sjokkerte kvinnen.

Bestefaren Earl Washington beskriver barnebarnet som familiens lille stjerne. Hun var livlig, glad i bøker og i å danse og fikk toppkarakterer på skolen. Snart skulle hun feire avslutningen av skoleåret. I stedet må familien planlegge begravelse.

Flyktet ikke

Jenta som drepte venninnen, skal selv ha virket svært sjokkert over det som skjedde. Hun prøvde ikke å flykte. Niåringen ble i går ført bort av politiet mens moren hennes gråtende fulgte etter. Kvinnen bar på sko til den barfotede datteren.

- Vi kommer snart ikke til å ha noen unge igjen. Nå dreper babyer hverandre. Det er vanvittig, sa en nabo etter at drapet ble kjent.

Saken kan bli berammet i en familierett fordi jenta er så ung.

DREPT:</B> Queen Washington (11) ble drept av venninnen sin (9).