Jente (9) viser tegn til bedring etter gassulykke

Ble kritisk skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ni år gamle jenta som ble kritisk skadd i gassulykken i Hokksund sist måned, viser tegn til bedring, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt.

Den 24 år gamle mannen som ble brakt til sykehus med livstruende skader etter ulykken i en hytte ved Lauvtjern 22. mars, har våknet fra koma, opplyste mannens mor til Drammens Tidende sist uke.

En sju år gammel gutt og hans 31 år gamle mor døde i gassulykken. 24-åringen er en venn av den omkomne kvinnen, mens den ni år gamle jenta er kvinnens datter. Politiet opplyser mandag at de to fortsatt behandles på sykehus, men at de begge viser tegn til bedring.

Politiet ønsker å avhøre 24-åringen så snart helsetilstanden hans tillater det. Samtidig jobber politiet fortsatt med tekniske undersøkelser.

- Vi har fortsatt ikke konkludert med noen endelig årsak til denne ulykken der to mennesker mistet livet. Vi håper svaret på de tekniske undersøkelsene vi gjennomfører vil gi oss det, sier etterforskningsleder Øystein Kvernes ved Øvre Eiker lensmannskontor mandag.

Politiet tror feil på propanutstyret førte til den tragiske hendelsen. Den foreløpige obduksjonsrapporten tyder på at de to omkomne døde av å ha pustet inn gass eller oksygenfattig luft.

(NTB)