Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jente funnet drept og skjult på byggeplass

- Utbrent bil sto i nærheten av mulig åsted i Dalarna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ei ung jente eller kvinne er funnet død ved en container på en byggeplass i Mora i Sverige. Politiet har startet full drapsetterforskning, og ifølge svenske medier skal avdøde ha synlige ytre skader.

- Visse omstendigheter gjør at vi mistenker en forbrytelse og har satt igang etterforskning, sier Sven-Åke Petters ved politiet i Dalarna til Expressen.se.

Overfor Dalarnas Tidningar bekrefter han at etterforskerne nå jobber ut fra at de har med et drap å gjøre.

Den døde jenta ble funnet av arbeidere i området rundt klokka 10.30. Ifølge avisa Dala-demokraten ble en håndveske og klær først funnet i nærheten, før liket ble oppdaget bak en container.

Avdøde skal ha vært blodig, helt eller delvis avkledd og dekket til med isolasjonsmaterialer.

Også en utbrent bil skal stå på det aktuelle industriområdet, men det er ikke kjent om kjøretøyet kan ha sammenheng med den antatte drapsgåten.

- På det nåværende tidspunkt har vi ingen mistenkt, sier Petters til Dalarnas Tidningar.

Politiets teknikere jobber nå på funnstedet, og har sperret av et stort område.

Foto: Jennie-Lie Kjörnsberg / Dala-Demokraten
Foto: Jennie-Lie Kjörnsberg / Dala-Demokraten Vis mer

Ifølge Dalarnas Tidningar kan det antatte drapsofferet være identisk med en person som ble meldt savnet sist fredag. Dalademokraten skriver at det i så fall dreier seg om ei 15 år gammel jente, men dette vil politiet foreløpig ikke kommentere.

- Vi kan verken utelukke eller bekrefte noen sammenheng  på det nåværende tidspunkt, sier politiets talsmann til Aftonbladet.se.

Dødsårsaken er ikke kjent, og politiet har så langt vært tilbakeholdne med opplysninger rundt hvorfor det ble slått full drapsalarm i Mora.

image: Jente funnet drept og skjult på byggeplass
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media