Jente i «Tina-klær» fikk haik

STAVANGER (Dagbladet): En robust mann i en eldre bil er et hett spor i Tina-mysteriet. Han satt med nedrullet vindu ved bybrua, som Tina må passere på vei hjem. Et annet vitne så derimot en kvinne i «Tina-klær» gå inn i en eldre bil i Vågen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Observasjonen ved Vågen ble gjort ved 02.15-02.20-tida.

I minuttene før mannen ble observert ved bybrua, har derimot et annet vitne fortalt at ei jente som passer til beskrivelsen av Tina, satt gråtende på fortauskanten like ved.

Politiet karakteriserer mannen i bilen som en «trailersjåførtype». Armen hvilte i det åpne vinduet, han ble oppfattet som kraftig med mørkt, ustelt hår og skjegg, lys hudfarge. Bilen var trolig gul eller rød.

Hvis det var Tina som satt nedbrutt på fortauet, måtte hun etterpå passere mannen i bilen for å komme hjem.

Ved totida ei lørdagsnatt er det en del trafikk over brua, men ingen har meldt at de så ei lyshåret jente i mørke klær på bybrua.

Snur alle steiner

Flere vitner har opplyst at de så en kvinne gå mot bybrua i tida 02.00-02.50 den natta Tina forsvant. De gir en ensartet beskrivelse av jenta. De skjebnesvangre minuttene kan være tidsrommet da hun skulle gå opp på selve brua, like ved der den ukjente mannen satt i bilen.

Politiet er svært interessert i å komme i kontakt med bilføreren. Høyst sannsynlig har han sett Tina, kanskje er han sentral i den mystiske forsvinningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer