Jente mishandlet av jenter i fire timer

Tre bekjente mente at ei 18 år gammel jente i Arendal hadde satt ut falske rykter. For å hevne seg ble jenta lokket hjem til en av dem. Der skal hun ha blitt slått, sparket, rispet med kniv og truet med et skytevåpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først etter at jenta skal ha blitt mishandlet i fire timer sist tirsdag, ble jenta kjørt til legevakten i Arendal og forlatt der av de tre «vennene».

To kvinner på 22 og 24 år samt en 30 år gammel mann er siktet for forholdet, skriver Agderposten.

- Volden regnes som svært grov. Det var flere personer mot en forsvarsløs jente over lang tid. Volden resulterte også i skade, sier politifullmektig Hanne Eva Müller i Agder politidistrikt.

Etter at jenta ankom boligen til en av dem som nå er siktet skal hun ha blitt slått hardt i hodet med en gjenstand. Ifølge politiet ble hun deretter slept inn i stua og plassert i en stol. De fire påfølgende timene skal hun ha blitt slått, lugget og sparket. Etter hvert som mishandlingen ble mer og mer brutal, skal hun også ha blitt rispet og kuttet med kniv i hodet og på halsen. Politiet har også beslaglagt et skytevåpen, som de mener ble brukt til å true jenta.

Politiet pågrep de tre siktede tirsdag.

(NTB)