Jente skal ha blitt brutalt voldtatt

Midt i sentrum av Lilllehammer i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Jenta (19) skal ha blitt voldtatt bak en garasje på Lillehammer i går kveld ved 21.50-tida, ifølge politiet på Lillehammer.

Hun var på vei hjem fra jobb da hun skal ha oppdaget en person som fulgte etter henne. Jenta tok først bussen fra Høyskolen til Skysstasjonen. Derfra gikk hun inn i en butikk og fortsatte deretter sørover i Storgata mot hjemmet.

- Der blir hun kjapt innhentet, hun snur seg og en mann griper tak i henne og holder begge hendene hennes fast bak på ryggen hennes og legger andre hånd over munn, nese og øyne. Han førte henne så med makt noen titalls meter bak en garasje, der la han henne i bakken og utførte gjerninger, sier avdelingsleder ved etterforskningsavdelingen ved Lillehammer politistasjon, Vidar Kleiven til Dagbladet.no.

- Dette er en meget stygg sak. Det skjedde i kaldt vær, det var øsende regn. Vi setter nå inn alle ressursser på å ta gjerningsmannen, sier Kleiven.

Kvinnen har vært i avhør og har gitt signalement av mannen. Han skal være i 30-åra, veldig kraftig og sterk, ca. 180 høy og mellom 90 til 100 kilo. Personen kan ligne en mann med østeuropeisk utseende. Han var iført svart skinnjakke med glidelås, svarte bukser og svart hette på en hettegenser og sort lue og svarte hansker.

- Utfra alvorligheten har vi bedt Nye Kripos om bistand, og de er på vei. Vi har sikret og sperret av åstedet og håper vi kan finne noe videre der. Vi ser også på veien, på hvem som var på bussen, om noen kan si noe om hennes arbeidsforhold, vi har sikret videoopptak og vi har funnet henne inne i butikken, så det stemmer med tidspunktet.

Etter overgrepet løp mannen mot sentrum. Ingen øyenvitner har så langt meldt seg, og politiet ber om hjelp. Stedet ugjeringen skal ha skjedd er normalt trygt og ligger midt i sentrum av Lillehammer.

Jenta har vært på sykehus til undersøkelse og får nå oppfølging hun har behov for. Hun skal senere i ytterligere avhør.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer