Jente utsatt for overgrep på rasteplasstoalett

En fem år gammel jente ble lørdag utsatt for en overgriper på et toalett på en rasteplass ved E18 i Grimstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mens familien pakket sammen etter grilling på rasteplassen i Omre ved E18 i Grimstad påskeaften, løp yngstejenta på fem år på toalettet. Der ventet overgriperen, skriver Fædrelandsvennen.

Mannen skal ha blottet seg for den fem år gamle jenta som var på toalettet. Han skal ha onanert foran henne og kommet med groteske oppfordringer til det lille barnet.

- Jeg hadde akkurat pakket inn i bilen og var på vei bort til toalettet da datteren min kom ut og fortalte hva som hadde skjedd, forteller moren til den fem år gamle jenta til Fædrelandsvennen.

Politiet skal ha sikret seg gjerningsmannens DNA-spor på åstedet.

Politiet bekrefter at forholdet er politianmeldt, men at ingen så langt er pågrepet. Lørdag kveld forklarte jentas foreldre seg til politiet om hendelsesforløpet. Samtidig undersøkte politiets kriminalteknikere åstedet.

- Det er en meget alvorlig og spesiell sak, som uten tvil oppleves som svært grov av offeret. Jeg kan bekrefte at vi etterforsker saken og har flere spor vi jobber videre med, sier Paul Magne Lunde, spesialist ved felles kriminalenhet i Agder politidistrikt.

(NTB)