Jentebaby døde etter å ha fått sider av bibelen stappet inn i munnen

Barnets sterkt religiøse mor er dømt for ugjerningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En seks uker gammel jentebaby døde etter at hennes mor, Julia Lovemore (41), stappet sider av Bibelen inn i munnen hennes, og deretter satt på henne, ifølge den britiske avisen Daily Mail.

Hendelsen skjedde i Cambridge i Storbritannia i juni 2009.

Dømt til forvaring I lagmannsretten i Cambridge i går ble den lille jentas mor dømt til livslang forvaring etter å ha innrømmet ugjerningen, melder Daily Telegraph.

Ifølge påtaleansvarlig i saken, John Farmer, rev Julia ut flere sider fra Bibelen, stappet dem inn i munnen til babyen for deretter å sette seg på henne og hoppe opp og ned til barnet døde av kvelning.

Fanatisk kristen I retten kom det fram at kvinnen er fanatisk kristen, og skal ha vært psykotisk da hun drepte datteren.

To helsearbeidere var hjemme hos Julia Lovemore og hennes mann samme dag som den lille jenta ble kvalt. De skal ha vært bekymret for Julia Lovemor og hennes ektemanns psykiske helse.

Da de ankom huset, fant de David Lovemore (39) som trampet med føttene, ba høyt og skrek: «Ta djevelen ut av Julia», ifølge BBC News.

Søster dynket i White spirit Helsearbeiderne var redd for å forverre situasjonen ytterligere, og dro fra stedet. Senere samme dag dukket 39-åringen opp på legevakta bærende på babyens livløse kropp. Han hadde med seg sin eldre datter som var dynket i White spirit, men som ellers var uskadd.

- Dessverre forsøkte ikke helsearbeiderne å finne Julia da de besøkte hjemmet. Det antas at babyen allerede var død eller døende på dette tidspunktet, ettersom det ikke skal være andre grunner til at hennes mann var så intenst opptatt av bønn, sa påtaleansvarlig John Farmer i retten i går.

Nå får barnevernet, den lokale kommunen og politiet kritikk for at de ikke har grepet inn overfor familien tidligere.

Allerede i 2006 barnevernet bekymret for situasjonen i hjemmet på grunn av Julias psykiske helse og hennes ekstreme religiøse holdninger, som hun delte mannen.