Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jentebaby lagt inn på sykehus med massive skader: - Mor har endret forklaring

Er siktet for familievold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et foreldrepar er siktet for familievold etter at deres fem uker gamle jentebaby ble lagt inn på Ullevaal sykehus med livstruende skader. Mor har nå endret forklaring i saken, melder Aftenposten.

- Kom borti med albuen Dagbladet skrev i går om hvordan fengslingskjennelsen fra Oslo tingrett forteller om mors forklaring. Der oppgir mor a «at hun skal ha kommet borti datteren med albuen». Denne forklaringen har ikke politiet festet lit til, da de mener skadene på babyen bærer preg av massiv vold.

Både mor og far er fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, men i avhør skal mor nå ha endret forklaring.

- Mor har endret forklaring. Men det innebærer ikke at hun erkjenner straffskyld, sier mors forsvarer Marijana Lozic til Aftenposten.

- Sprikende forklaring Politiet har oppgitt at mors og fars forklaring spriker. Verken mor eller far erkjenner straffskyld.

- Foreldrene sin historie om hvordan skadene har oppstått var ikke forenelig med det massive skadeomfanget. Sykehuset varslet derfor politiet, og foreldrene  ble pågrepet på sykehuset. De er siktet for grov mishandling i nære relasjoner, sa politiadvokat Sturla Henriksbø i Oslo-politiet til Dagbladet i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media