Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jentene (14) funnet i live i Figgjo

Har vært savnet i halvvannet døgn.

STOR MOBILISERING: Rundt 100 personer deltok i søket etter de to jentene. Foto: Tor Erik Schrøder
STOR MOBILISERING: Rundt 100 personer deltok i søket etter de to jentene. Foto: Tor Erik Schrøder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| FIGGJO/OSLO (Dagbladet): De to jentene som har vært savnet i halvvannet døgn i Figgjo ved Sandnes, er funnet i live. Store letemannskaper har vært involvert i leteaksjonen etter de to i kveld.

- Jentene er funnet i god behold på en adresse nært stedet vi har hatt en omfattende leiteaksjon etter dem, sier innsatsleder Torleif Paulsen til Dagbladet.

Han sier at de bevisst har holdt seg unna sine hjem, til tross for den store leteaksjonen.

Paulsen kjenner ikke til detaljene i hvordan politiet fant ut at de hadde oppholdt seg på adressen, men sier det helst handlet om informasjonsflyten i et lokalt og tett samfunn.

Leteaksjonen resulterte i et stort oppbud av både politi og mennesker, og Paulsen sier at nesten 100 personer har deltatt i søket etter de to 14-åringene.

Den bevisste forsvinningen fra jentenes side vil ikke få følger på grunn av deres lave alder, opplyser innsatsleder Paulsen.

Fryktet det verste
Politiet startet i like før klokka 20.00 i kveld en storstilt leiteaksjon etter de to 14 år gamle jentene. De hadde opprinnelig blitt meldt savnet klokka 12.10 i går formiddag.

Innsatsleder Paulsen forteller at grunnen for at de ikke hadde startet leitingen tidligere, handlet om at de ikke hadde noen spor om hvor de to kunne befinne seg. 19.40 registrerte politiet aktivitet på en av jentenes mobiltelefon i området rundt Figgjo.

Lenge fryktet politiet det verste, helt til politiet i 21-tida igjen registrerte aktivitet i nærheten av Figgjo sentrum. Da Dagbladet i 23-tida skulle prate med innsatsleder Paulsen om situasjonen, kom beskjeden - jentene var funnet i god behold.

FANT 14-ÅRINGENE: Innsatsleder Torleif Paulsen kunne opplyse overfor Dagbladet at de to 14 år gamle jentene er funnet i god behold. Foto: Tor Erik Schrøder
FANT 14-ÅRINGENE: Innsatsleder Torleif Paulsen kunne opplyse overfor Dagbladet at de to 14 år gamle jentene er funnet i god behold. Foto: Tor Erik Schrøder Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media