- Jentene ville ligge seg til topps

Modellagent Kenneth Rasmussen (32) har hatt sex med flere av sine modeller.

ANGRER PÅ MODELLSEX: Modellagent Kenneth Rasmussen (32) har hatt sex med flere modeller. Nå angrer han, og sier at han ble utnyttet av jenter på jekt etter en modellkarriere. Foto: Tor Erik Schrøder
ANGRER PÅ MODELLSEX: Modellagent Kenneth Rasmussen (32) har hatt sex med flere modeller. Nå angrer han, og sier at han ble utnyttet av jenter på jekt etter en modellkarriere. Foto: Tor Erik Schrøder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Modellagent Kenneth Rasmussen (32) innrømmer at han har hatt seksuelle relasjoner til flere av sine modeller, men hevder at han aldri har utnyttet sin posisjon overfor dem.

- De unge, håpefulle jentene snakker ofte om at mannlige agenter og ledere misbruker tittelen sin for å komme i trusene på dem. Men de håpefulle jentene kan være like kyniske, og går bevisst inn for å ligge seg til en bedre posisjon eller en modellkontrakt, mener Rasmussen.

- Ble et hett navn Dagbladet har den siste tida skrevet flere saker om unge jenter som hevder de har blitt lurt av fotografer og modellspeidere. - I etterkant av en av disse artiklene har det gått rykter om meg og min relasjon til modellene mine, og på bakgrunn av dette ønsker jeg nå å fortelle min versjon av saken, forklarer Rasmussen.

I 2008 startet Rasmussen modellbyrået Perfect Models. Kort tid etter dette merket han at unge jenter virket mer interessert i ham enn tidligere, sier han.

- Da jeg begynte å bli et hett navn i modellbransjen, tiltrakk jeg meg en del jenter. Ofte kom de bort til meg på byen og spurte om det stemte at jeg var modellagent. Dermed var konversasjonen i gang, noe som igjen ofte resulterte i en del hete netter, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer