Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jern-Bruce klar for Oslo

STOCKHOLM (Dagbladet): Tre ganger i uka gjør Bruce Springsteen noe så urocka som å gå på helsestudio. - Jeg må trene så pass mye for å orke turnélivet, sier rocklegenden, som spiller i Oslo Spektrum i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bruce begynner med femti armhevinger og følger opp med nitti kilo i benkpress. Han tar tre serier på ti før han fortsetter med å trene biceps og triceps. Så er det beinas tur, der har han tre forskjellige øvelser. Det tar omtrent en time å gjennomføre hele programmet.

- Jeg kjører nesten alltid samme treningsprogram, tre ganger i uka, sier han til Aftonbladet.

Ferie

Rockemusikeren startet opp Europaturneen sin igjen i Stockholm i går. Han har vært hjemme på ti dagers ferie og var i godt humør da han kom til Sverige.

Billettene til gårsdagens konsert ble solgt for opptil 5000 kroner. - Dette er jo en roligere turné enn dem jeg har gjort tidligere, men jeg synes det er greit å holde kroppen i form. Treningen holder liv i meg, sier Springsteen. Med grå treningsbukse og hvit T-skjorte gjennomførte han treningsprogrammet mens de andre gjestene i treningsstudioet stort sett sto og så på.

Spaserte

Etter treningstimen fartet Bruce rundt i Stockholm, men stoppet opp når noen ville snakke med ham. I motsetning til mange andre verdensstjerner tar han seg tid til sånt. Han skriver autografer, prøver å være så vanlig som mulig - og bryr seg ikke noe om alt oppstyret. I Stockholm ga han alle han møtte en stor klem og var i godt humør.

Bruce sa at han gledet seg til de kommende konsertene.

- Da jeg begynte å lage «The Ghost of Tom Joad» skjønte jeg raskt at jeg hadde sjansen til å gjennomføre en akustisk turné, sier mannen som faktisk fikk platekontrakt som folk-artist og skrev under kontrakten på et bilpanser.

Først nå gjør han folk-vrien på alvor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media