Jerusalem Post har fjernet norsk jødehat-artikkel

Sterke beskyldninger mot Kristin Halvorsen.

FJERNET: Artikkelen hvor finansminister Kristin Halvorsen blir beskyldt for å ha sagt «Død over jødene!» er nå fjernet fra nettsidene til Jerusalem Post. Faksimile: Jerusalem Post
FJERNET: Artikkelen hvor finansminister Kristin Halvorsen blir beskyldt for å ha sagt «Død over jødene!» er nå fjernet fra nettsidene til Jerusalem Post. Faksimile: Jerusalem Post Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den israelske avisa Jerusalem Post har nå fjernet en artikkel fra sine nettsider hvor finansminister Kristin Halvorsen blir beskyldt for å ha ledet en marsj og ropt «Død over jødene!».

- Not availableHvis man nå klikker seg inn på linken til den opprinnelige artikkelen, finner man et tomt dokument under overskriften «Article content not available» - «Artikkelinnhold ikke tilgjengelig».

Årsaken til at artikkelen nå er fjernet er ikke kjent. Det har ikke lyktes Dagbladet.no å komme i kontakt med ledelsen i den israelske avisa.

Fagbladet Journalisten har vært i snakk med en ikke-identifisert kvinne i redaksjonen i Jerusalem Post. Hun vil ikke sette bladet i kontakt med redaktøren, og ber om at Journalisten sender sine spørsmål på epost.

I den omtalte artikkelen, som ble publisert i dag, skrev Jerusalem Post at antisemittismen og anti-israelske følelser har eksplodert i Norge. Det stadig voksende hatet mot Israel og jødene er drevet av norsk media og og den intellektuelle eliten, het det.

Avisa skrev videre om forholdene i Norge under Gaza-krigen i vinter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer