Jerusalem Post har fjernet norsk jødehat-artikkel

Sterke beskyldninger mot Kristin Halvorsen.

FJERNET: Artikkelen hvor finansminister Kristin Halvorsen blir beskyldt for å ha sagt «Død over jødene!» er nå fjernet fra nettsidene til Jerusalem Post. Faksimile: Jerusalem Post
FJERNET: Artikkelen hvor finansminister Kristin Halvorsen blir beskyldt for å ha sagt «Død over jødene!» er nå fjernet fra nettsidene til Jerusalem Post. Faksimile: Jerusalem Post Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den israelske avisa Jerusalem Post har nå fjernet en artikkel fra sine nettsider hvor finansminister Kristin Halvorsen blir beskyldt for å ha ledet en marsj og ropt «Død over jødene!».

- Not availableHvis man nå klikker seg inn på linken til den opprinnelige artikkelen, finner man et tomt dokument under overskriften «Article content not available» - «Artikkelinnhold ikke tilgjengelig».

Årsaken til at artikkelen nå er fjernet er ikke kjent. Det har ikke lyktes Dagbladet.no å komme i kontakt med ledelsen i den israelske avisa.

Fagbladet Journalisten har vært i snakk med en ikke-identifisert kvinne i redaksjonen i Jerusalem Post. Hun vil ikke sette bladet i kontakt med redaktøren, og ber om at Journalisten sender sine spørsmål på epost.

I den omtalte artikkelen, som ble publisert i dag, skrev Jerusalem Post at antisemittismen og anti-israelske følelser har eksplodert i Norge. Det stadig voksende hatet mot Israel og jødene er drevet av norsk media og og den intellektuelle eliten, het det.

Avisa skrev videre om forholdene i Norge under Gaza-krigen i vinter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.