Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jessica høres skremt og svak ut

Jessica Lynch (19) brakk beina da hun ble truffet av iraksk ild. - Hun høres veldig skremt og svak ut, sier pappa Gregory.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I natt ankom den 19 år gamle amerikanske soldaten Jessica Lynch til Landstuhl Regional Medical Center hvor hun blir behandlet for flere skuddskader.

Broren Greg, sier til CNN at han har fått opplyst at hun behandles for en rekke skader, og at begge beina er brukket som følge av geværskudd.

Tilstanden hennes beskrives stabil.

Jessica var i Irak med et vedlikeholdskompani da hennes kolonne ble angrepet like ved byen Nasariya. I en uke var hun savnet. Det amerikanske forsvaret har ikke opplyst om de fikk meldinger om at hun var på sykehuset, eller om hun ble funnet ved en tilfeldighet.

11 døde koalisjonssoldater ble også fraktet ut under aksjonen.

Høres svak ut

Pappa Gregory Lynch senior har snakket så vidt med datteren på telefon.

- Hun høres veldig skremt og svak ut, men ved godt mot, sier pappa.

Broren Greg forteller også litt av hva hun sa.

- Hun as at hun ikke hadde spist på åtte dager, og at hun var sulten og ville ha mat. Hun vet at hun er skadd og at de gjør sitt beste for å få henne frisk igjen, sier broren Greg

Familien fulgte med på tv da hun ankom Tyskland i natt.

<B>REDNINGEN: Etter ei uke i fangenskap i Irak ble hun hentet ut av amerikanske spesialtropper fra et sykehus i Nasariya.
<B>FAMILIEN LETTET: Bror Greg Lynch jr, og pappa Gregory Lynch sr. er svært lettet over at datteren er funnet og i live.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling