- Jesus kommer på nettet

Når Jesus kommer tilbake, vil hele verden kunne følge det på internett, mobiltelefon og TV. Jesu oppstandelse vil kringkastes, hevder Aril Edvardsen i Sarons Dal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går holdt den noe omstridte evangelisten pressekonferanse i Sarons Dal. Utsagnet var ment som en advarsel til kristne organisasjoner om at de ikke må sakke akterut når det gjelder å ta i bruk ny teknikk, skriver Fædrelandsvennen.

Edvardsen ønsker nemlig fortgang i evangeliseringen. Hans organisasjon Troens Bevis Verdensevangelisering i Sarons Dal bruker 32 millioner kroner årlig på å spre evangeliet blant annet ved hjelp av sin egen satellittstasjon i Kvinesdal.

- Det er selvsagt ikke noe galt i å misjonere på gamlemåten, men det går ikke like raskt. I fremtiden vil folk flest ha tilgang på en telefon som kan ta ned internett og TV-signaler fra hele verden. Jeg mener å ha belegg i Bibelen for at Gud har gitt oss denne teknologien. Det er opp til oss som kristne om vi velger å bruke denne positivt, eller om vi skal la onde krefter i samfunnet dominere fullstendig i nye medier. Vi må selvsagt supplere misjonsvirksomheten via fjernsyn og internett med menneskelig fellesskap. Selv underholder vi 1100 lokale misjonærer i en rekke land, og det har vi tenkt å fortsette med, sier Aril Edvardsen til Fædrelandsvennen.

I mai-utgaven av bladet Troens Bevis som utgis i Sarons Dal, gikk blant andre tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik ut og oppfordret kristne til å støtte TV-satellittstasjonen i Sarons Dal økonomisk.