Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jevn strøm av tips

Mens venner og bekjente gjennomfører en gigantisk leteaksjon etter den savnede Oslokvinnen Benedicte Iversen (28), sjekker politiet ut nye tips i etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi får en jevn strøm av tips, men så langt er det ingen spesielt oppsiktsvekkende. Vi sjekker ut de som kan sjekkes fortløpende, sier vaktleder Håkon Gerhardsen på krimvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no i ettermiddag.

I tillegg til å sjekke ut tips avhører nå politiet Iversens nærmeste for å se om de har opplysninger som kan kaste nytt lys over saken. Det skal det ikke være gjort noen fremskritt i etterforskningen i dag.

- Vi bruker store ressurser på denne saken, betydelig mer enn vi vanligvis bruker på slike saker. Det er ingenting som tyder på at denne kvinnen har hatt noe ønske om å bli borte, sier Gerhardsen.

Men det er heller ingen holdepunkter for at Iversen har blitt utsatt for en kriminell handling.

- Vi holder alle muligheter åpne. Det er ingenting som peker i en bestemt retning, understreker Gerhardsen.

INGEN SPOR: Benedicte Iversen forsvant 2. påskedag. Politiet tror ikke hun ønsket å bli borte frivillig.
<B>STOR LETEAKSJON:</B> Vel 1 000 personer lette I ettermiddag etter Benedicte Maxwell Iversen (28) som forsvant sporløst i Oslo sentrum 2. påskedag. Letingen foregikk i hele Oslo-området.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!