Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

JFK (45) forførte Marlene (60)

USAs president John F. Kennedy koples med mange vakre kvinner. Han skal også ha rukket å forføre den tyske filmdivaen Marlene Dietrich, en travel ettermiddag i 1962.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I den omfangsrike Kennedy-litteraturen skildres utallige kvinnehistorier.

De nye påstandene om en romanse med Marlene Dietrich kommer fram i den avdøde britiske teatermannen Kenneth Tynans etterlatte dagbøker.

Dietrich skal selv ha beskrevet for Tynan hva som skjedde: Hun ble smigret, men en smule forvirret, da hun ble klar over Kennedys hensikter, og prøvde å unnskylde seg med at hun hadde det travelt.

- Da har vi jo ikke mye tid på oss, skal Kennedy ha svart, før det bar rett til sengs, mens USA og verden for øvrig fikk gå sin skjeve gang.

Også denne angivelige romansen kan være en bekreftelse på påstandene om at sex bare blir mer spennende med årene: Marlene Dietrich var 60 år gammel dette året, Kennedy en gift, voksen mann på 45.

Fort og godt

- Fort gikk det, og godt var det, fortalte Marlene mange år seinere. Den tyske filmdivaen skal også ha fått med seg at presidenten bar en bandasje rundt magen.

Kenneth Tynan var en høyt respektert teatermann, som blant annet samarbeidet med den store britiske scenekunstneren Laurence Olivier. Men han var også henfallen til sladder og skandaler, noe som må tas med i betraktningen når man vurderer historien om JFK og Marlene Dietrich, skriver NTB. Tynans etterlatte dagbøker blir offentliggjort i serieform i det amerikanske magasinet The New Yorker. Historien om JFK og Dietrich utgjør bare en liten episode i dagbøkene.

FORT OG GODT: John F. Kennedy skal ha forført Marlene Dietrich.
BLE FORFØRT?: Marlene Dietrich.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media