Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

JFK-flyplassen stengt etter at fly sklei av rullebanen

For mye is.

SKLEI AV: Det var et fly som tilhører flyselskapet Delta, som sklei av rullebanen klokka åtte i morges, lokal tid, i New York. Foto:  EPA/ANDREW GOMBERT/ NTB Scanpix
SKLEI AV: Det var et fly som tilhører flyselskapet Delta, som sklei av rullebanen klokka åtte i morges, lokal tid, i New York. Foto: EPA/ANDREW GOMBERT/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du i New York eller på John F. Kennedy-flyplassen? Kontakt Dagbladets journalist på tdo@dagbladet.no.

(Dagbladet): John F. Kennedy-flyplassen i Queens i New York er stengt etter at et fly sklei av rullebanen i ettermiddag, norsk tid.

Ifølge CBS News var det et fly fra Toronto som sklei av den isete rullebanen og ut i snøen etter å ha landet klokka åtte om morgenen, lokal tid.

Det er ikke meldt om personskader.

Flyplassen stengte halv ni lokal tid, for en drøy time siden, og vil være helt stengt fram til 11.30 lokal tid, ifølge CBS.

Alle avganger er midlertidig kansellert, skriver NY Daily News.

Det jobbes nå med å salte rullebanene.

Værkaos har preget New York den siste uka, og snøstormet «Hercules» rammer omlag 100 millioner mennesker.

Det er målt helt ned i 43 minusgrader flere steder, og flytrafikken og flere lokalsamfunn opplevd store problemer som følge av de kraftige snømengdene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media